14.9 C
Edremit
30 Nisan 2024, Salı

Geleneksel Japon Banyo Kültürü “Ofuro” ; Edremit Zeytinyağı ile Buluştu

Geleneksel Japon Banyo Kültürü “Ofuro” ; Edremit Zeytinyağı ile Buluştu

Edremit Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan Edremit 2023’e hazırlanıyor projesi kapsamında oda heyetimiz, STK temsilcileri ve sektör öncüleri ile 19 Ekim 2017 tarihinde “Olivos” markası ile dünyanın dört bir yanında isim yapmış Korkut Yağ Sabun San. A.Ş’yi ziyaret etti.

 

Günümüz itibari ile; Uzakdoğu ve Amerika odaklı toplam 36 ülkeye ihracat yapan Korkut Yağ Sabun Sanayi; Japonya’ya özel ürettiği “Edremit” markalı sabunlarıyla ön plana çıkmakta. Korkut Yağ Sabun yaklaşık 3 yıldır devam eden ihracatları ile “Edremit” ismini ve bölgemizi başarıyla Uzakdoğu’da temsil etmeyi sürdürüyor. İtalya’dan aldıkları “organik ürün” sertifikası ile tüm üretim ve paketleme işlemleri elle yapılıyor.

 

 

Ziyaret sırasında Korkut Yağ Sabun A.Ş yetkilisi İsmet Ensari ile görüşmeler gerçekleştiren heyetimiz organik sabun sektörüyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. İsmet Ensari, kısa bir süre içerisinde dünya piyasalarında aranan bir marka olmayı başaran Olivos’un hikayesini anlattı. Açıklamalarında “Korkut Yağ Sabun Sanayi 10 seneden fazla süredir hizmet vermektedir. Üretimini Edremit’te kurulmuş olan tesisinde sürdürmektedir. Edremit, Türkiye’nin en iyi zeytinyağının üretildiği ve yörenin Pidasus olarak bilindiği eski zamanlardan bu yana geleneksel zeytinyağı sabunu üretim kültürüyle tanınır. Fabrikamızın stratejik olarak Edremit’te konumlanmasının sebebi, zeytinyağının tazeliğini koruyup, doğal ortamından banyolara en taze ve doğal haliyle kalite severlere sunmaktır.

Tüm zeytinyağı sabunlarımız vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendiren el yapımı %100 saf zeytinyağından üretilmiştir. Doğallık ve yaratıcılık Olivos markasının temel değerlerindendir. Olivos %100 zeytinyağı sabunları ve paketlemeleri el yapımıdır. Olivos eşsiz zeytinyağı sabunları üretiminde Edremit Bölgesinin en özel seçkin harmanından faydalanmaktadır.” ifadelerine yer verdi.

Görüşmeler sonucu üretim tesislerini gezen ve çalışanlar ile sohbet eden heyetimiz firmadan ayrıldı.

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,706Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et