8.9 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

TOBB “Küçük Parmaklar” Kampanyası Kapsamında, Edremit Ticaret Odası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 55 Adet Tablet Bağışında Bulundu

TOBB “Küçük Parmaklar” Kampanyası Kapsamında, Edremit Ticaret Odası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 55 Adet Tablet Bağışında Bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Oda ve Borsalar vasıtasıyla her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere düzenli olarak yapılmakta olan eğitim yardımlarının, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yaygınlaşan uzaktan eğitim sistemine katkı sağlaması amacıyla bu yıl tablet bilgisayar dağıtımı şeklinde yapılması planlamıştır.

“Tabletsiz öğrenci kalmasın” hedefiyle TOBB tarafından başlatılan “Küçük Parmaklar” tablet bilgisayar dağıtım kampanyası kapsamında; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Edremit Ticaret Odası’na gönderilmiş olan 55 adet tablet bilgisayar ilçemizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup ÖZBEK’e teslim edildi.

ÖZBEK ilçemiz iş adamlarına ve Edremit Ticaret Odası’na eğitime yaptıkları katkılarından ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Yapılan yardımları şeffaflık ilkesi çerçevesinde özenle dağıtacaklarını dile getirdi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et