11.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Şekerbank’tan Edremit Ticaret Odası Üyelerine Özel Finansman

Şekerbank’tan Edremit Ticaret Odası Üyelerine Özel Finansman

Şekerbank, salgın sürecinin yarattığı etkilerin en aza indirilmesi için Edremit Ticaret Odası (ETO) ile protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Edremit Ticaret Odası’na kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

Şekerbank, zorlu koronavirüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Edremit Ticaret Odası (ETO) ile protokol imzaladı. Protokol, Şekerbank Edremit Şube Müdürü Ebru Hediye Demiral ile Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon arasında imzalandı.

Protokol ile Edremit Ticaret Odası’na kayıtlı olan KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

Ebru Hediye Demiral: “Her dönem olduğu gibi üretenlerimizin yanındayız”

Şekerbank Edremit Şube Müdürü Ebru Hediye Demiral protokol kapsamında yaptığı konuşmada; “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de ETO üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

Coşkun Salon: “Sağladığı destekler için Şekerbank’ı kutluyorum”

Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon da Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et