24.7 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ile Edremit Ticaret Odası arasında İş Birliği Protokolü imzalandı

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ile Edremit Ticaret Odası arasında İş Birliği Protokolü imzalandı

Edremit Ticaret Odası ve Uyumsoft, dijital dönüşümde iş birliği yaparak oda üyelerine özel avantajlı, e-Belge (e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, e-İrsaliye vd) ve ekoTicari paketleri hazırladı. Bu paketler sayesinde oda üyeleri, ihtiyaçlarına uygun olan yazılım hizmetini seçebilir ve böylece işletmelerinin dijital dönüşümü için ilk adımı atabilirler.

Oda Üyelerine Özel Avantajlı e-Belge Paketleri

Oda üyeleri, 25 yıllık dijital dönüşüm tecrübesine sahip Uyumsoft’un yenilikçi iş çözümleri sayesinde e-Belge’ye hızlı geçiş yapıp, sorunsuz aktivasyon sağlayabilirler. Uyumsoft bulut çözümleri ve eUyum mobil uygulaması sayesinde, mekan bağımsız, istedikleri her yerden belgelerini oluşturabilir, düzenleyebilir, muhataplarına iletebilirler. 7/24 konusunda uzman, güncel mevzuat bilgisine sahip dijital dönüşüm uzmanlarının desteği ile e-Belge süreçlerini yönetebilirler. Kullandıkları ticari paket ve muhasebe programları ile tam entegrasyon sağlayan eUyum uygulaması sayesinde, tüm e-belgelerini (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye, e-Defter, e-SMM, e-MM vb.) ilave yatırım yapmadan oluşturabilir, ilgili muhataplara kolaylıkla iletebilirler. 

Oda Üyelerine Özel İndirimli ekoTicari Paketleri

Kobilerin ERP’si ekoTicari ile iş süreçlerini ekonomik ve kolay bir şekilde yönetebilirler. Oda üyeleri bulut tabanlı olan ekoTicari ile mekan bağımsız; talepten teklife, tekliften siparişe, siparişten mal kabule tüm iş süreçlerini uçtan uca yönetebilirler. ekoTicari Vita, Gama ve Delta olmak üzere 3 farklı pakete sahiptir. İşletmeler büyüdükçe ihtiyaçlarına uygun olan bir üst pakete geçebilirler. 

Uyumsoft’un yenilikçi iş çözümleri ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşılabilir. 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et