18.9 C
Edremit
22 Nisan 2024, Pazartesi

ETO’dan 8 Ülkeden 60 Firma ile Alım Heyeti Organizasyonu

ETO’dan 8 Ülkeden 60 Firma ile Alım Heyeti Organizasyonu

Edremit Ticaret Odası tarafından yürütülen Edremit Zeytin Sektörünün Rekabet Gücünün Artırılması URGE Projesi kapsamında zeytin ve zeytinyağı sektöründen projeye katılan üyelerimiz 60 firma ile alım heyeti görüşmeleri yaptı.

Edremit Ticaret Odası 26-29 Mayıs 2022 tarihlerinde, İzmir Büyükşehir ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Olivtech Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Fuar ile eş zamanlı olarak Edremit Ticaret Odası İZFAŞ iş birliğinde bir Alım Heyeti Organizasyonu düzenledi.

ETO 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kapsamında “Edremit Zeytin Sektörünün Rekabet Gücünün Artırılması (19.URGE.005)” projesi yürütmektedir. Proje kapsamında 27-28 Mayıs 2022 tarihlerinde on bir farklı ülkeden altmış katılımcı firma ile proje üyesi Edremitli on bir zeytin-zeytinyağı üreticisi firma bir araya gelerek B2B ikili iş görüşmeleri yaptılar.

İhracat yapma yolunda oda üyesi firmalarımız bölgemizi ve ürünlerini yabancı firmalara tanıttılar. Olumlu geçen görüşmeler neticesinde bölgemizin zeytin-zeytinyağı üreticileri yurt dışına açılmayı hedefliyorlar.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et