16.9 C
Edremit
25 Nisan 2024, Perşembe

ETO Üyesi Turizm İşletmeleri EMITT’te Temsil Edildi

ETO Üyesi Turizm İşletmeleri EMITT’te Temsil Edildi

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde 9-12 Şubat tarihleri arasında kapılarını açtı. Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY başta olmak üzere; İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU, sektörün önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetim yöneticileri katıldı.

Standımızı ziyaret edenler arasında Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Balıkesir Valiliği temsilcisi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Balıkesir İl Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili İlkay KARAAĞAÇ, GMKA temsilcileri, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan ARSLAN, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi KULA, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin ERDOĞMUŞ, TÜRSAB Çanakkale-Körfez Bölge Temsil Kurulu ve diğer STK temsilcileri yer aldı.

Kurumumuzu temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun SALON, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın ŞENTÜRK, Mehmet ASLAN, İshak İSHAKOĞLU, Meclis Başkan Yardımcısı Savaş CAN, Meclis Üyeleri Ali CANLI, Erman Ecrin KOCAÇAM, Hüseyin ENGİN, Oda üyeleri Emine ULUSOY, Hasan DEMİRASLAN, Fatih ERGÜN ve Şeref DEMİRTAŞ standımızda hazır bulundu.

Katılım beklentinin üzerinde gerçekleşti. Her ne kadar önceki yıllara göre daha az sayıda salon açılmış olsa da katılımcıların 2022 bahar aylarından itibaren sezonun yükseleceği ve pandeminin hafifleyeceği yönündeki kanaati yüksek.

Bu yıl, yerel yönetimlerin turizme ayrıca önem verdiği ve turizmde yükselen değerin gastronomi olduğu görüldü.

Edremit Ticaret Odası olarak hem otelcilerimizin hem seyahat işletmecilerimizin katılımına ev sahipliği yaptık. Fuar’da alanımızı birçok turizmci ziyaret etti. Hem ulusal hem uluslararası çapta gelen ziyaretçilere temel olarak bölgemizin doğa, deniz, termal ve gastronomi gibi bütün kaynaklarla turizme hizmet edecek bir yer olduğu vurgulandı. Onları bölgemize çekmek için almanca, ingilizce, arapça pazarlama faaliyeti yürütüldü.

2022’nin yükselen değeri olarak Kaz Dağları ve Körfez bölgesinde turist sayısının giderek yükselmesi bekleniyor.

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et