14.9 C
Edremit
25 Nisan 2024, Perşembe

Coğrafi İşaretli ve Yöresel Ürünler TOBB ve Hepsiburada ile Türkiye’ye Açılıyor

Coğrafi İşaretli ve Yöresel Ürünler TOBB ve Hepsiburada ile Türkiye’ye Açılıyor

Hepsiburada, TOBB ve 365 Oda ve Borsanın işbirliği ve destekleriyle başlattığı HepsiTürkiye’den Yöresel Ürünler Programı ile hem yerel üreticileri destekliyor hem de bulunduğu bölge sınırlarında kalmış yüzlerce nitelikli yöresel ve coğrafi işaretli ürünleri Türkiye’nin dört bir köşesindeki tüketicilere ulaştırıyor.

Yerel üreticiye özel destekler Hepsiburada, HepsiTürkiye’den Yöresel Ürünler Programı’na katılan yerel üreticilere lansmana özel 1 ay geçerli 10.000 liraya kadar %1 komisyon oranı uyguluyor. 100 ürüne kadar ücretsiz fotoğraf çekimi desteği sunarken, kurumsal fiyatlar üzerinden indirimli kargo imkânı da tanıyor. Programın sağladığı ana sayfada daimî görünürlük, dijital reklam ve banner desteği sayesinde yerel üreticiler ihtiyaç sahipleriyle daha kolay buluşabiliyor. Hepsiburada, bu yolla geleneksel, kültürel veya sanatsal değeri olan kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin ve sanatların e-ticaret yoluyla tanıtımlarını yaparak bilinirliğin arttırılmasına destek olmayı amaçlıyor.

Hepsiburada’nın tecrübesi, desteği ve geniş ağıyla artık küçük üreticiler,  ürünlerini milyonlarca kişiye ulaştırabilecekler.

Hepsiburada’nın başvuru linki: https://hbmarketplace.secure.force.com/apex/newmemberticketform?CariKod=&MagazaAdi=&taleptipi=HepsiT%C3%BCrkiye%E2%80%99den+Y%C3%B6resel+%C3%9Cr%C3%BCnler+Projesine+Kat%C4%B1lmak+%C4%B0stiyorum&isMulti=False&isTeknik=False&isLead=False 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,703Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et