21.8 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

Kadın ve Genç Girişimci Kurulları Seçimleri 27 Şubat’ta!

Kadın ve Genç Girişimci Kurulları Seçimleri 27 Şubat’ta!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri tüm Türkiye genelindeki Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.

 

Seçimlere ilişkin;
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği başvuru formu,
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Çalışma Usul ve Esasları ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslarına,
http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde erişim sağlayabilirsiniz.

Seçmen listelerine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için; İl Kadın Girişimciler Kurul üyeliği adayının ve İl Genç Girişimciler Kurul üyeliğiiadayının  http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde  bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak Odamız Yönetim Kurulu onayına müteakip olacak şekilde 16 Ocak 2019 Çarşamba günü saat:17.30’a kadar teslim etmelidir. (Bu tarih ve saatten sonra getirilen dosyalar kabul edilmeyecektir)

Odamız Meclis Üye sayısı 29 kişiden oluşması sebebi ile Odamız İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurulu’nda 29 kişi ile temsil edecektir.

İl İcra Komitesi Üyeliği kontenjan dağılımı ve seçmen listeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Borsamıza bildirilecek olup, daha sonra duyurusu yapılacaktır.  

Seçmen listeleri ile seçim tarihi yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Odamız Hizmet Binamız duyuru panosu ve internet sayfasında duyurulacaktır.

İl İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (17.30) Odamız’a yapmak zorundadır.

Başvurusunu tamamlamış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden (08.30) itibaren Oda’mız ilan panosundan duyurulacaktır.

İl Kadın Girişimciler ve İl Girişimciler Kurulu’na üye olacak girişimcilerin, Odamız’a ve Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir. 

Saygılarımızla, 

 

Edremit Ticaret Odası

Genel Sekreterliği

 

 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et