9.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

ETO’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

ETO’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

5 Kasım 2020 Perşembe günü Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun SALON, Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet ÇİFCİ, Onur SÜER, İshak İSHAKOĞLU, Ahmet UYTUN, Mehmet ASLAN ve Akın ŞENTÜRK İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Şehit Furkan Doğan Anadolu Lisesi Müdürü(İstanbul) iken Edremit’e atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup ÖZBEK bölgeye yabancı olmadığını, kendisinin de aslen Balıkesirli olduğunu dile getirdi. Ziyarette mevcut eğitim kurumlarındaki eksiklikler istişare edilip bölgenin demografik yapısına göre ihtiyaç duyulan eğitim kurumları ve nitelikli personelin önemi dile getirildi.

Daha önce Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Asayiş Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Hasan Çınar, Edremit İlçe Emniyet Müdürü olarak ilçemizde özellikle organize suç örgütleri başta olmak üzere uyuşturucu ve hırsızlık olayları üzerinde durduklarını dile getirdi.

Daha sonra AK Parti ilçe teşkilatına atanan Ekrem Umutlu ziyaret edildi. İlçemize yapılması planlanan ve hali hazırda devam eden projelerle(Edremit Deresi ıslahı, yeni hastane yapımı, olimpik yüzme havuzu vb. gibi) ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,698Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et