12.9 C
Edremit
20 Nisan 2024, Cumartesi

EDREMİT PLATFORMU ORTAK İSTİŞARE VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

EDREMİT PLATFORMU ORTAK İSTİŞARE VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Edremit Ticaret Odası girişimiyle ve Edremit Kaymakamı başkanlığında 28.12.2020 Pazartesi günü, saat 14:00’da Zoom uygulaması üzerinden Edremit Platformu Ortak İstişare ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleşti. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın yetkilileri, sektör temsilcileri ve tüm paydaşlar arasında koordinasyonun sağlanması, ortak bir akıl ve güç birliği oluşturulması, sinerji oluşturularak ortak bir hedefte buluşturulması amacıyla gerçekleşen toplantıda; ilçemizin 2020 yılı genel değerlendirmesi ve 2021 yılında yapılacak, kamu hizmetleri başta olmak üzere, ilçemizin yerel ve bölgesel kalkınmasına katkı sağlayabilecek yatırımlar görüşüldü.

Toplantıya Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Recep Özbudak, İlçe Emniyet Müdür Yrd. Yasin Özer, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Onur Koçak ve İlçe Turizm Danışmanı Bürosu Şefi Mehmet Akpınar katıldı.

İlerleyen dönemlerde de platformumuzdan ilçemizin öncelikli sektörleri ile ilgili (tarım ve turizm) koordinasyon toplantılarının yapılmaya devam edeceği bildirildi.  

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et