16.9 C
Edremit
18 Nisan 2024, Perşembe

Ticaret Sicili Müdürlüğü’nden Duyuru : 2. Kooperatif Fuarı

Ticaret Sicili Müdürlüğü’nden Duyuru : 2. Kooperatif Fuarı

Ülke kooperatifçiliğinin geliştirilmesi ve uluslararası alanda benzer kooperatif kuruluşları ile bağlantıya geçilerek etkili bir farkındalık oluşturulması amacıyla ilki 21-23 Aralık 2012 tarihinde düzenlenen Kooperatifler fuarının kooperatifçilik sektörüne sağlamış olduğu olumlu etkileri göz önünde bulundurularak, “2. KOOPERATİFLER FUARI”nın düzenlenmesi uygun görülmüştür.

Söz konusu fuarda; kooperatif ve üst kuruluşları ile kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının bir araya gelerek sektör temsilcileri, girişimciler, yatırımcılar, iş dünyası ve halkımızla buluşması, esnaf ve çiftçisinden, girişimci ve üreticilere kadar tüm halkımızın bilinçlendirilmesi ve ortak iş yapabilme kültürünün artırılarak kooperatifçiliğin geliştirilmesi amaçları doğrultusunda; ülkemiz kooperatifleri ile örnek uluslararası kooperatif modellerinin bu büyük platformda toplu olarak sergilenmesi hedeflenmektedir. Ayrıca fuar kapsamında kooperatifçilik değerlerinin ve güncel kooperatifçilik uygulamalarının gündeme taşınacağı panel, sempozyum ve konferans etkinliklerinin de yapılması planlanmaktadır.

Bu kapsamda, 07-10 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara ATO Congressium’da düzenlenecek olan fuar Organizasyonu Üst Komite Üyesi olan Bakanlığımız, faaliyet alanımız içinde yer alan Kooperatiflerin, Kooperatif  Birliklerinin ve Merkez Birliklerinin bu FUAR’a aktif katılımı büyük önem arz etmektedir.

Fuara katılmak isteyen üyelerimizin Balıkesir Valiliği’nden Hakan Tosun ile iletişime geçmeleri önemle rica olunur.

Tel : 0266 259 03 41

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,701Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et