20.9 C
Edremit
24 Nisan 2024, Çarşamba

Odamız Tek Durak Hizmet Noktası Oluyor

Odamız Tek Durak Hizmet Noktası Oluyor

Üyelerimiz için vakit kaybı olan tescil ve ilana tabii tüm işlemlerde bankalara yatırılan Ticaret Sicil Gazetesi bedeli artık odamızda tahsil edilebilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon: “Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için çalışmalara başladık. Daha önce Ticaret Sicil Harçlarının ve Rekabet Kurumu payının odamız tarafından tahsil edilmesine başlanmıştı; şimdi de Ticaret Sicil Gazetesi bedeli odamız tarafından tahsil edilebilecek. Türkiye Odalar Borsalar Birliği başta olmak üzere ilgili kurumlarla görüşmeler yaptık ve 12.02.2018 tarihinden itibaren artık tüm işlemler tek durak hizmet noktası olan odamız tarafından yapılacak.

Bu kapsamda Ticaret Sicil Gazetesi tahsili konusunda Odamıza tahsil yetkisi verilirken, tüm diğer işlemlerde üyelerimiz vergi dairesi, banka gibi yerlere gidip gelmek yerine sadece odamıza gelerek tüm işlemlerini yapabilecekler. Bu sayede üyelerimizin emek ve vakit kaybı ortadan kaldırılmış olacak. Ayrıca tüm personellerimize gerekli eğitimleri vererek üyelerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,704Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et