11.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Edremit Ticaret Odası & Edremit Ticaret Borsası’ndan Naturel Sızma Zeytinyağı Uluslararası Tadım Eğitimi

Edremit Ticaret Odası & Edremit Ticaret Borsası’ndan Naturel Sızma Zeytinyağı Uluslararası Tadım Eğitimi

Edremit Ticaret Odamız ve Edremit Ticaret Borsası katkılarıyla 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Güre Ramada Otel’de düzenlenecek olan eğitime dünyaca ünlü tadım uzmanları Manolis Salivaras (Yunanistan) ve Ehud Soriano (İsrail) ve Birsen Can Pehlivan (Türkiye) eşlik edecek.

Yapılacak tadım eğitimiyle tüketicinin doğru zeytinyağını tanıması ve üreticinin de kaliteli zeytinyağına giden yolda dikkat etmesi gereken konuları öğrenmesi hedefleniyor.

Edremit Ticaret Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, “Edremit’in zeytin ve zeytinyağındaki önemi bilinmektedir. Ticaret Odası olarak sektörel sıkıntıların da farkındayız ve sektördeki bu sıkıntıları çözmek için daima üreticimizin yanında oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Bu tadım eğitimleri tüketicinin doğru zeytinyağını tanımasını ve tüketmesini sağlayacak, üreticinin de kaliteli zeytinyağına giden yolda dikkat etmesi gereken konulara değinecektir. Biz bu eğitimlere önem veriyoruz ve tüm zeytin-zeytinyağı ile iştigal eden üyelerimizin de bu eğitimlerden faydalanmasını istiyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Eğitim katılımcı sayısı 25 ile sınırlı olmakla beraber katılım ücreti 1000 TL’dır. Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifika verilecektir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için : Uğur Çatma : 0266 373 10 61 D:11 / Birsen Pehlivan : 0530 109 73 02

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et