21.9 C
Edremit
27 Mart 2024, Çarşamba

Coşkun Salon İkinci Kez ETO Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

Coşkun Salon İkinci Kez ETO Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

3000’e yaklaşan üyesiyle Körfez Bölgesi’nin en büyük ticaret odası olan Edremit Ticaret Odamız’ın (ETO) 2018-2022 döneminde görev alacak Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimi tamamlandı. Edremit Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seçime tek liste ile katılan ETO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun SALON, 29 Meclis Üyesi’nin 29’unun da sandık başına gittiği seçimde, 25 üyenin oyunu alarak ikinci kez başkan seçildi. Coşkun Salon, böylece 2013-2018 döneminin ardından 2022 yılına kadar ETO’da ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak.

ETO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun SALON, seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede “Edremit Ticaret Odası, güçlenerek yoluna devam ettiğini örnek şekilde bir kez daha kanıtladı. Ne mutlu bizlere… Seçimlerde, bizlere destek olan tüm iş adamlarına teşekkür ederim” dedi.

Seçim sonucunda ETO’da 2018-2022 yılları arasında görev yapacak olan Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Coşkun SALON, Mehmet ÇİFCİ, Onur SÜER, İshak İSHAKOĞLU, Mehmet ASLAN, Ahmet UYTUN, Akın ŞENTÜRK’den oluştu.

Mehmet Çifci, Mehmet Aslan, Ahmet Uytun ve Akın Şentürk bu dönem ETO Yönetim Kurulu’na yeni giren üyeler oldu

ETO Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Asuman Bilgiç, Serdar Sezen, Engin Alkın, Savaş Can, Aziz Dörtler ve Kamuran Taşdemirel’den oluştu.

Seçimlerde ayrıca Disiplin Kurulu’nda 6 Asil Üye ve 6 Yedek Üye ile TOBB Delegeleri olarak 2 Asil ve 2 Yedek Üye de belirlendi.

Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet H. Semerci oldu

ETO Yönetim Kurulu ile aynı gün yapılan Meclis seçimlerinde, Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanlık Divanı da seçildi. Meclis’in yaşça en büyük üyesi sıfatıyla Hüseyin Engin’in yönettiği oturumda yapılan oylama sonucunda 29 oyun 29’unu alan Mehmet Hakkı Semerci, Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na seçildi. Yapılan seçimlerde ETO Meclis Başkan Vekilleri Önder Akçay ile Neşat Keleş, Katip Üye de Füsun Kıvrak Akıncı oldu.

Kürsüye gelerek Meclis Üyeleri’ne bir teşekkür konuşması yapan Mehmet Hakkı Semerci, kuruluşundan bu yana Edremit aşığı girişimcilerin, ilçe ticaretinin omurgasını oluşturmuş değerli isimlerin türlü fedakarlıklarla kurup büyüttükleri ve büyük katkı verdikleri meclise, bir dönem daha hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur ve şeref olduğunu söyledi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,698Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et