19.9 C
Edremit
18 Nisan 2024, Perşembe

Özbekistan Turizm Yatırım Forumu

Özbekistan Turizm Yatırım Forumu

Özbekistan Turizm Yatırım Forumu 20  Aralık 2019 tarihinde TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir. Forumun organizasyon çalışmaları Birliğimiz, Özbekistan Cumhuriyeti Yatırım Komitesi, Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve Ekonomik İşbirliği teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde sürdürülmektedir.Yatırım Forumunda ayrıca Özbek yetkililerle ikili iş görüşmeleri düzenlenecektir. 

Özbekistan’da 7 bin civarında tarihi ve mimari yapıt, bina ve kültür varlığı yer almaktadır. Özbekistan bu açıdan dünyada ilk 10 ülke arasında olup Orta Asya’da ilk sıradadır. Geçen sene, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu birçok ülkeye vize muafiyeti ve kolaylığı sağlayan Özbekistan’a gelen turist bir önceki seneye göre iki katından fazla artarak 4 milyon kişiyi geçmiştir. 

Taslak Programı ekte sunulan söz konusu Foruma katılım için firma temsilcilerinin ekte yer alan başvuru formunu doldurmaları ve son katılım teyitlerinin en geç 19 Aralık 2019 tarihine kadar Birliğimize (adem.kula@tobb.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir. 

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,701Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et