21.4 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

Çin Halk Cumhuriyeti Tmall Webinar

Çin Halk Cumhuriyeti Tmall Webinar

Guangzhou Ticaret Ateşeliğimiz tarafından 15 Ekim 2020 Perşembe günü Türkiye saati ile 10:00’da Çin’de en büyük e-ticaret platformlarından Tmall’un temsilcilerinin katılımı ile, Tmall’un e-ticaret sitesinde “Lifestyle/Digital Products” başlığı altında yer alan ürünlere yönelik Çin pazarına sınır ötesi e-ticaret yoluyla nasıl girileceği hususunda bir webinar düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi ve kayıt linki https://dtuegm.ticaret.gov.tr/haberler/ticaret-musavirlerimizle-elektronik-sohbetler-cin-halk-cumhuriyeti adresinde yer almaktadır.

Sohbet toplantısı “Microsoft Teams” uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantı dili İngilizcedir. Toplantıya yukarıdaki linke tıklayarak kayıt olmak suretiyle katılabilirsiniz (Internet Explorer tarayıcısı desteklememektedir).Microsoft Teams uygulaması bilgisayarlara yüklenebileceği gibi web üzerinden de katılım mümkündür. Sohbet toplantısının akıllı mobil cihazlardan takip edilebilmesi için ise Microsoft Teams uygulamasının mobil cihazlara indirilmesi gerekmektedir.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et