21.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri İle Bir Araya Geldi

6 Ağustos 2019 tarihinde Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, Odamız Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci, Edremit Ticaret Borsası A. Tarkan Denizer ve Yönetim Kurulu üyelerimiz hazır bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen yemekte, kurumların birlik ve beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara ulaşabileceğini belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, oda olarak Edremit ve Balıkesir’e katkı sağlayacak projeleri desteklediklerini belirtti.
Vali Ersin Yazıcı ise yemekli bir toplantıda Edremit Ticaret Odası yöneticileri ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, becerilerini sürekli geliştirebilen ve hizmet üretme gayesi içerisinde çalışan Edremit Ticaret Odası yöneticilerine ilimizin ve ülkemizin kalkınması adına çalışmalarında başarılar diledi.

 

Toplantıda Edremit’in ve bölgemizin sorunları, çözüm yolları ile beraber incelendi. Konu başlıkları arasında gürültü kirliliği, zeytin alanlarında yaşanan hırsızlık olayları, zeytin sineği ile mücadele, özellikle yaz aylarında yaşanan Akçay ve Altınoluk kavşaklarındaki trafik sorunu, farklı illerde kültürel farkındalık amaçlı “Balıkesir Günleri” düzenlenmesi yer aldı.

EL ELE VEREREK ÇALIŞMA GAYRETİNDEYİZ

Odamızın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Vali Ersin Yazıcı, “Edremit Ticaret Odasının hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hepiniz ayrı ayrı çok büyük katkılar sağlıyorsunuz. Daha güzel bir Edremit ve Balıkesir için bütün kurumlarla fikir alışverişinde bulunup el ele vererek çalışma gayretindeyiz.” dedi.

BİRLİKTE HAREKET EDEREK, GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Balıkesir için daima tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde olduklarını söyleyen Vali Yazıcı, “Hepimizin amacı Balıkesir ve Balıkesir için çalışmak. Hep beraber el birliğiyle şehrimize daha fazla ne katabiliriz, bunun mücadelesini vereceğiz. El ele vereceğiz. Herkes gücü nispetinde Balıkesir’e katkı sağlayacak. Balıkesir’imiz için yan yana olalım. İlimiz için birlikte hareket ederek, güzel projelere imza atacağız.” dedi.

SÜREKLİ GELİŞİM GÖSTEREN BİR YAPI

Odamızın yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi alan Vali Yazıcı, Balıkesir’de ticaret ve sanayinin sürekli gelişim gösteren bir yapıda olduğunu Balıkesir’in gelişen bu potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilerek kentin daha da iyi noktalara gelmesi için elbirliği, iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Balıkesir’in önümüzdeki günlerde çok önemli bir cazibe merkezi olacağının kaydedildiği konuşmalarda, sanayici ve iş adamlarımızın sorunlarını çözme adına bu toplantıların daha sık bir şekilde düzenlenmesine karar verildi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et