11.9 C
Edremit
20 Nisan 2024, Cumartesi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Devam Ediyor

Odamız ile Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Edremit Şube Müdürlüğü ortaklaşa yaptığı girişimcilik eğitimleri, 23-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 3. Eğitim ile devam ediyor.

2018 yılında toplam 100 girişimciye eğitim verme hedefiyle yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren ETO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon, “Günümüzde girişimcilik katma değer yaratma, üretkenliği artırma, ekonomik büyüme, yenilikçi düşünme ve yeni istihdam alanları oluşturma bakımından oldukça önemlidir. Uluslararası ekonomiyi yeniden şekillendirirken ve hızla ilerleyen teknoloji dünya ekonomisinde her gün beklenmedik belirsizliklere sebep olurken, girişimcilik bu yeni ekonomik, sosyal ve çevresel sorunlara çözüm üretme de çok önemli bir unsurdur. Bu noktadan hareketle, Edremit Ticaret Odası girişimciliğin bir gelenek haline gelmesi konusunda deneyim ve girişimcilerin ihtiyaç duyduğu temel eğitimlerle ve iş fikirlerinin çalışır bir işletme haline gelmesi hedefiyle çalışıyor”

Eğitimi başarıyla tamamlayan Girişimciler KOSGEB’ten 50 Bin TL Hibe, 100 Bin TL Faizsiz Kredi imkanından yararlanmaya hak kazanmak için gereken bilgi ve tecrübeye sahip oluyorlar. Girişimcilik eğitiminin bir parçası olan İŞKUR girişimcilere hem girişimcilik eğitiminin düzenleyicilerinden biri olarak hem de eğitime katılan girişimci adaylara 20 TL Günlük Kursiyer Ücreti vererek destek oluyor” diye konuştu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et