14.9 C
Edremit
20 Nisan 2024, Cumartesi

Solidworks Eğitimi Sona Erdi

Solidworks Eğitimi Sona Erdi

Edremit Ticaret Odamız ve Edremit Meslek Yüksek Okulu (MYO) ortaklığı ile düzenlenen Bilgisayar Destekli Solidworks eğitimi sona erdi.

Edremit MYO Bilgisayar Laboratuvarında gerçekleştirilen, Edremit MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Raif Sakin ve Nilüfer Çetin tarafından verilen eğitimler 2 hafta (30 saat) sürdü.

Kalifiye eleman açığını azaltmak için 1-12 Ekim tarihleri arasında açılan SolidWorks kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Coşkun Salon, SolidWorks kursu ile alakalı bilgiler paylaştı. Sanayileşme potansiyeli olan Edremit’te bu tarz kursları daha ilerilere taşımak istediklerini kaydeden Coşkun Salon, amacımız Edremit’te SolidWorks kullanıcı sayısının daha da fazlalaştırılarak işverenlerimizi bu konuda rahatlatmaktır. SolidWorks programı hakkında bilgi veren Coşkun Salon, SolidWorks üretime yönelik olarak 3 Boyutlu katı model tasarlanmasına, tasarlanan parçaların montajı, simülasyonu ve analizlerine olanak tanıyan bir CAD/CAM yazılımıdır. Özellikle üretim sanayinde tasarım yapmak için çok gerekli bir yazılımdır. Pek çok firma bu programı aktif şekilde kullanmaktadır.” İfadelerini kullandı.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et