14.9 C
Edremit
26 Nisan 2024, Cuma

Odamızda Güncel KOSGEB ve GMKA Hibeleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Odamızda Güncel KOSGEB ve GMKA Hibeleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Odamız ve SG Danışmanlık iş birliği ile 19 Ekim 2018 tarihinde Odamız Konferans Salonu’nda Güncel KOSGEB ve GMKA Hibeleri Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Toplantıda Mali Destek Programlarının başvuru rehberleri üzerinde durulup; potansiyel başvuru sahiplerinin dikkat etmesi gereken hususlar paylaşıldı. Ayrıca Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) kullanılarak her bir program için örnek başvuru girişi gerçekleştirilerek başvuru formunun nasıl doldurulması gerektiği de toplantılara katılım gösterenler ile paylaşıldı.

SG Danışmanlık yetkilisi Selim Gökaslan öncelikli olarak KOSGEB ve GMKA Mali Destekler hakkında genel bilgileri aktarmasının ardından şirketlerin, şirket ortaklarının, ticari işletme sahiplerinin ve yeni girişimci adaylarının destek alanları anlattı. ARGE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, İş birliği – Güçbirliği Destek Programı alanlarını ele alan Gökaslan önümüzdeki dönem açılacak olan programlardan bahsetti ve bunun için KOSGEB ve GMKA web sitesini takip etmelerini tavsiye etti.

Sunumun ardından konuyla ilgili tüm soruları cevaplamak istediğini belirten Gökaslan akılda kalan soru işaretlerinin giderilmesine yardımcı oldu.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et