21.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Odamız Havran Kaymakamı Şeref Aydın’ı Makamında Ziyaret Etti

Odamız Havran Kaymakamı Şeref Aydın’ı Makamında Ziyaret Etti

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Süer, Genel Sekreterimiz Recep Akgün ve Ticaret Sicili Müdürü Fatma Tanır Artvin Arhavi İlçe Kaymakamlığı’ndan, Havran Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Şeref Aydın’a 16 Ocak 2018 tarihinde nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Onur Süer tarafından Oda çalışmalarına ve bölge ekonomisine ilişkin bilgi verildi. Odamızın görev alanı içerisinde Edremit ile birlikte Havran ilçesinin de olduğunu belirten Süer, Oda çalışmalarının bu bölgeleri kapsadığını kaydetti. Bölge ekonomisinde zeytin-zeytinyağı, inşaat ve turizmin ağırlıklı olduğunu belirten Süer, yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdi.

Bölgenin turizme yönelik pek çok avantaj barındırdığını kaydeden Süer, termal kaynaklar, antik kent Antandros ve sahil şeridi hakkında Kaymakam Aydın’a bilgiler aktardı.

Edremit Ticaret Odası yöneticilerine ve personeline teşekkür eden Kaymakam Şeref Aydın, odamızın başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederek ziyaretleri için de teşekkür etti.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et