18.9 C
Edremit
26 Nisan 2024, Cuma

GMKA – Firmalar için Ücretsiz Pazarlama Atölyesi Başvuruları Başladı

GMKA – Firmalar için Ücretsiz Pazarlama Atölyesi Başvuruları Başladı

Pazarlama hedeflerinizi gerçekleştirebilmek mi istiyorsunuz? Yeni trend dijital pazarlama ve sosyal medya iletişim kanallarını etkin kullanabilmek için gerekli bilgi ve donanıma ulaşabilmek mi istiyorsunuz? Öyleyse sizi GMKA tarafından ücretsiz olarak verilecek olan pazarlama atölyesine bekliyoruz.

Pazarlama atölyesine katılabilmek için başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Katılım kontenjana tabi olduğu için tüm başvurular objektif değerlendirme setine göre incelenecek ve atölyeye katılmaya hak kazanan firmalar internet sitemiz üzerinden duyurulacaktır.

Firma seçimlerinin tamamlanmasının ardından başvuruların hangi kriterlere göre değerlendirildiği bilgisi  GMKA internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

PAZARLAMA ATÖLYESİ PROGRAMI

Etkinlik 15-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Balıkesir Ajans Hizmet Binası‘nda gerçekleştirilecektir.

İki eğitimci tarafından atölye formatında toplam 5 gün eğitim verilecektir.

Atölyeye her firmadan iki kişilik bir katılım olacaktır. Başvuru formunda da belirtildiği gibi iki kişilik personel katılımının sağlanması zorunlu ön koşuldur. İki personel ismi belirtmeyen firmaların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Atölyeye katılacak toplam 20 firma belirlenecektir. Her firmanın belirttiği 1. Katılımcı 1. Grupta yer alacak 2. Katılımcı ise 2. Grupta yer alacaktır. Program aşağıdaki şekilde ilerleyecektir:

Pazartesi 1.Grup-1.Gün
Salı 2.Grup-1. Gün
Çarşamba 1.Grup-2. Gün
Perşembe 2.Grup-2. Gün
Cumartesi Her iki Grup Birlikte

 

PAZARLAMA ATÖLYESİ PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

PAZARLAMA ATÖLYESİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,815Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et