13.6 C
Edremit
29 Mart 2024, Cuma

ETO Yine 5 Yıldız!

ETO Yine 5 Yıldız!

Edremit Ticaret Odamız, akreditasyon çalışmalarında üstün bir performans göstererek, 19-20 Kasım 2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına Türk Loydu denetçisi Serkan Şahin tarafından gerçekleştirilen denetimi başarıyla tamamladı.

Edremit Ticaret Odası’nın akreditasyon kılavuzuna göre 13 maddede yapılan denetimde çalışmaların yeterli ve üst düzeyde olduğu söyleyen denetçi Serkan Şahin, Edremit Ticaret Odası’nın yürütmekte olduğu sistemin diğer odalara örnek olduğunu, odada işleyen iyi bir sistem organize edildiğini ve sürekli iyileştirme yapıldığını gözlemlediğini ifade etti. Yapılan denetim sonunda Edremit Ticaret Odamız, 2015 yılında almış olduğu puanını yükselterek B Sınıfı Akredite Oda ünvanını pekiştirmiş oldu.

Odamız Başkanı Coşkun Salon; ETO olarak üyelere en iyi hizmeti verebilmek için akreditasyon çalışmalarına önem verdiklerini belirterek,” Akreditasyon süreci ile ilgili her türlü desteği üst yönetim olarak vermekle birlikte bu süreci iyileştirmek ve geliştirmek için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Akreditasyon sistemi Türkiye genelinde Oda/Borsaların performans standartlarını yükseltmek ve üyeleri olan iş dünyasına daha etkili hizmet (İş destekleri gibi) verilmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir sistemdir. Edremit Ticaret Odası 2015 yılında TOBB Akredite Odası sistemine dahil edilmiştir. Yapılan denetimlerde ise Odamız puanını yükselterek B sınıfı Oda statüsünü korumuştur. Görev ve sorumluluklarımızın artmış olduğu bilinciyle verdiğimiz hizmet kalitesini her geçen gün artırarak ETO’nun iş dünyası ile Oda/Borsalar nezdindeki yerini sağlamlaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Denetim süreci öncesi ve sonrasında fedakarca çalışan oda personellerimiz başta olmak üzere meclis ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et