11.9 C
Edremit
28 Mart 2024, Perşembe

Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne (EBYS) Geçiş Tamamlandı

Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne (EBYS) Geçiş Tamamlandı

Edremit Ticaret Odamız, CBKSoft yazılım şirketi tarafından odaların hizmetine sunulan Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) çalışmalarını tamamlayarak sisteme geçen odalardan oldu.

Sistemin 05 Haziran 2018 tarihinde devreye girmesiyle beraber, kurum içi ve kurum dışı tüm yazışmalar, gelen giden evrak yönetimi ve tüm iş akışları sistem üzerinden E-İmza entegrasyonu ile yapılmaya başlanacak.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon “Öncelikle sistemin tüm üyelerimize hayırlı olmasını dilerim. Bizler bugüne kadar gelişime ve yeniliklere hep açık olduk. Tüm iş süreçlerimizin yürütülmesinde teknolojiden azami düzeyde faydalandık. EBYS ’de bu çalışmalarımızın en önemli ayaklarından birini teşkil etmektedir. Kurum çalışanlarımızı konu ile ilgili eğitimlere gönderdik. Eğitim sürecinin ardından kurum iş akışlarımıza uygun bir şekilde sistemi optimize ettik ve test çalışmalarımızı tamamlayarak 05.06.2017 tarihinde aktivasyonumuzu yaptırdık. Artık elektronik imza ile iş süreçleriniz çok daha hızlı şekilde sonuçlanacaktır. Sürecin başından sonuna kadar emeği geçen tüm çalışanlarıma gönülden teşekkür ederim. “ ifadelerini kullandı.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,699Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et