18.9 C
Edremit
19 Nisan 2024, Cuma

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği koordinasyonunda Odamız ev sahipliğinde ve Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsası, Edremit Ticaret Odamız, Bandırma Ticaret Odası işbirliğinde “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi.

Eğitime odamız personellerinden Hande Sağlam ve Uğur Çatma katıldı.

İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları “Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi ve TURQUALITY’nin Desteklenmesi ile Yurt Dışı Birim Marka ve Tasarım Destekleri; Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, E- Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi; Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi” konularında Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Barış Zeybek sunumlarını gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Zöre Akşahin Şimşek “Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları”, Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı F. Figen Erkol “Döviz Kazandırıcı Hizmetlere Sağlanan Devlet Destekleri” hakkında sunumlarını gerçekleştirdi.

E-Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği sunumu için tıklayınız.

Hizmet Sektörüne Sağlanan Devlet Destekleri ve Hususi Damgalı Pasaport Uygulamaları sunumu için tıklayınız.

Mal İhracatına Yönelik Devlet Destekleri sunumu için tıklayınız.

Pazara Giriş Engelleri ve Çözüm Yolları sunumu için tıklayınız.

Diğer Haber ve Duyurular

Online İşlemler

Haber ve Duyurular

1,816Beğenen...Beğen...
1,702Takipçi...Takip Et
1,295Takipçi...Takip Et